ده نکته مهم در طراحی صفحه تماس با ما

۱۰ نکته مهم در طراحی صفحه تماس با ما حرفه ای + مشاوره رایگان

فهرست مطالب

لُبِ کلام

طراحی هر صفحه از سایت، قواعد و قوانینی دارد که در این مقاله به قوانین موجود در طراحی صفحه تماس با ما می‌پردازیم. یاد می‌گیرید تا بر اساس مخاطبین سایتتان، صفحه تماس با ما حرفه‌ای و مناسب داشته باشید. به این موضوع می‌پردازیم که با رعایت چه نکات ساده‌ای در طراحی این صفحه، می‌توانید فروش خود را افزایش دهید.

صفحه تماس با ما بدون شک یکی از مهم‌ترین صفحات یک وب‌سایت است. طوری که تنها با مشاهده نوع طراحی آن می‌توان به میزان پتانسیل فروش سایت و میزان استاندارد بودن طراحی آن پی برد.

در این مقاله سعی داریم تا با شما به نکاتی که با رعایتش، صفحه تماس با ما استاندارد و زیبایی داشته باشید، بپردازیم. رعایت این نکات در طراحی صفحه تماس با ما، به کسب‌وکار شما اعتبار می‌بخشد. نکاتی که از دید بسیاری از طراحان و مدیران سایت دورمانده و با انجامشان وجه تمایزی بزرگ با رقیبان ایجاد می‌شود.

مخاطبین صفحه تماس با ما چه کسانی هستند و چه هدفی دارند؟

یک صفحه حرفه‌ای، جوری طراحی می‌شود که دقیقاً نیازهای مخاطب را به راحت‌ترین شکل برطرف کند. برای طراحی حرفه‌ای صفحه تماس با ما نیز باید ابتدا مشخص کنیم مخاطبینمان چه کسانی هستند و برای رفع چه نیازی به این صفحه مراجعه می‌کنند.

۱. مشتری سوالی از شما دارد!

دسته از مشتریان شما سؤالاتی از قبیل: شرایط ارسال چیست؟ چه روش‌های پرداختی در فروشگاه شما وجود دارد؟ آیا شرایط بازگشت وجه وجود دارد؟ و… دارند که نیاز دارند تا از شما بپرسند. برای یافتن راه‌های ارتباط با شما به این صفحه مراجعه می‌کنند.

بهترین استراتژی: بهترین کار برای این دسته، استفاده از سؤالات پرتکرار (FAQ) است. زیرا تقریباً اکثر سؤالات کاربران تکراری است و با پرسش از شما زمان شما را می‌گیرند. با ذکر سؤالات پرتکرار در این صفحه مخاطب به‌راحتی پاسخ سوالش را پیدا می‌کند.

۲. مشتری درخواست مشاوره دارد!

اکثر مشتریان تمایل دارند قبل از خرید از فروشنده مشاوره بگیرند. این کار دو دلیل دارد. یکی بحث انتخاب درست مشتری است و دیگری بحث اعتماد مشتری به شماست. پس این موضوع اهمیت شایانی دارد و باید راه‌های مشاوره گرفتن از شما بسیار روشن باشد.

بهترین استراتژی: پیشنهاد ما استفاده از شماره تماس مستقیم است. اغلب تمایل دارند با شما تماس بگیرند تا ایمیل یا پیامک! پس یک شماره بزرگ و خوانا در صفحه قرار بدهید و ذکر کنید برای مشاوره با این شماره تماس بگیرند.

۳. بستن قرارداد، صحبت با مدیر یا استخدام!

شاید جالب باشد بدانید دسته‌ای از مخاطبینی که اغلب از دید طراحان و مدیران سایت دور می‌مانند، کارجویان و شرکت‌هایی هستند که درخواست همکاری دارند! این دسته از افراد برای ارسال درخواست به شما به دنبال راه‌های ارتباطی هستند که به صفحه تماس با ما مراجعه می‌کنند.

بهترین استراتژی: برای پاسخ به نیاز این دسته می‌توانید در صفحه تماس با ما از المان‌هایی مثل ایمیل، فرم تماس با ما، تماس تلفنی و البته مراجعه حضوری استفاده کنید.

۴. شکاکان

باید قبول کنید اعتمادکردن به‌خصوص در خریدهای آنلاین کمی سخت است و باید حق را به مشتری بدهید تا برای بررسی صحت فروشگاه شما شک کند و به دنبال جلب‌اعتماد باشد! به این منظور اولین جایی که مشتریان برای بررسی اعتماد چک می‌کنند، صفحه تماس با ماست!

بهترین استراتژی: از مواردی که اعتمادآور خوبی برای شکاکان هست و درجه اعتمادشان را به شما بالاتر می‌برد وجود دو شماره همراه، یک شماره ثابت، ایمیل سازمانی، آدرس دقیق و لوکیشن، عکس‌هایی از پرسنل و بازخورد مشتریان است.

۵. پشتیبانی محصول و یا خدمات

دسته آخر و مهم‌ترین دسته، مشتریانی هستند که از شما محصولی خریداری کرده‌اند و بنابر دلایلی مثل مرجوعی، راهنمای استفاده از خرید، پیگیری سفارش و… نیاز به ارتباط با شما دارند.

بهترین استراتژی: استفاده از سؤالات متداول، شماره تماس جهت پیگیری محصول و فرم تماس بسیار برای این دسته کارساز است.

یک صفحه تماس با ما حرفه ای چه المان هایی دارد؟

۱. ایمیل رسمی سایت (جیمیل)

سعی کنید تاحدامکان از ایمیل رسمی سایت یعنی (info@test.com) به‌جای جیمیل استفاده کنید. ایمیل رسمی اعتمادسازی بیشتری تا جیمیل برای سایت شما ایجاد می‌کند.

۲. شماره تماس همراه

تمام المان‌ها در صفحه تماس با ما مهم هستند؛ اما شماره تماس مهم‌ترین آنهاست که اگر نباشد تقریباً هیچ امیدی به سایت و فروش‌های آن نمی‌شود داشت. سعی کنید حداقل از دو شماره تماس (زیاده‌روی نکنید و بیشتر از سه شماره قرار ندهید. این کار موجب سردرگمی کاربر می‌شود.) استفاده کنید. 

۳. شماره تماس ثابت

تاحدامکان از شماره تماس ثابت استفاده کنید. این کار موجب ارتقا سطح کسب‌وکار شما در ذهن مشتری می‌شود. البته که وقتی شماره‌ای قرار می‌دهید سعی کنید دائماً اشغال نباشد و به‌موقع پاسخگو باشید.

۴. آدرس شبکه‌های اجتماعی

مشخص کنید در کدام شبکه اجتماعی و با چه مشخصاتی حساب کاربری دارید. برخی از کاربران تمایل دارند با شما در شبکه‌های اجتماعی صحبت کنند. همچنین پست‌ها و محتواهای حساب‌های شما، در اکثر مواقع، قبل از خرید توسط مشتری بررسی می‌شوند.

۵. آدرس و لوکیشن

نکته‌ای که خیلی از فروشگاه‌های آنلاین رعایت نمی‌کنند و با استفاده از آن موجی از اعتمادسازی در سایت شما ایجاد می‌شود، ذکر آدرس و درج لوکیشن است. لوکیشن روی نقشه بسیار تأثیر خوبی در راحت‌تر پیداکردن فروشگاه شما دارد. به‌خصوص زمانی که شما برای لوکیشن قابلیت مسیریابی قرار می‌دهید تا کاربر مستقیماً راهی فروشگاه شما شود.

۶. فرم تماس

بعضی مواقع، کاربر وقت و حوصله تماس تلفنی و ایمیل را ندارد و تمایل دارد تا با پیام کارش حل شود یا شما با آنها تماس بگیرید. اینجاست که فرم تماس کار را برای شما راحت می‌کند و باعث می‌شود ارتباطتان با کاربر قطع نشود.

۷. سؤالات متداول

همان‌طور که در بالاتر گفتیم یکی از اهداف مشتری از بازدید از صفحه تماس با ما، پیداکردن پاسخ سؤالاتشان است؛ پس بهتر است در صفحه‌ای مجزا تمام سؤالات احتمالی پاسخ داده شود و در این صفحه لینک قرار داده شود تا زمان شما و مشتری ذخیره شود.

۸. ساعات کاری

مشخص کنید کاربر چه ساعت‌هایی می‌تواند با شما در ارتباط باشد. این به سایت و کسب‌وکار شما اعتبار و نظم بیشتری می‌دهد. در ضمن با این کار از تماس‌های بعد از ساعت کاری هم راحت خواهید شد.

چطور صفحه تماس با ما حرفه ای داشته باشیم؟

۱. صفحه تماس با ما را در دسترس مشتری قرار دهید

اولین قانون این است که لینک صفحه تماس با ما را در دسترس مشتری قرار دهید. یعنی کاربر در زمانی که نیاز به ارتباط با شما را داشت، به‌راحتی این صفحه را پیدا کند. قراردادن لینک صفحه تماس با ما در هدر، فوتر و برخی از مواقع در بعضی صفحات مهم بسیار پیشنهاد می‌شود.

۲. راه های ارتباط با شما روشن و واضح باشد

انسان‌ها ذاتاً تمایل دارند سریع به نتیجه برسند و سادگی را خیلی دوست دارند. سعی کنید تاحدامکان صفحه تماس با ما ساده‌ای داشته باشید؛ اما به‌شدت روشن و واضح باشد. طوری که با نگاه اول کاربر متوجه شود شماره تماس شما چیست و چه روش‌های ارتباطی برای ارتباط با شما دارد.

۳. اعتماد سازی کنید

گفتیم که یکی از اهداف مخاطبین از مراجعه به این صفحه، افزایش درجه اعتمادشان به شماست. هر آن چیزی که فکر می‌کنید می‌تواند در جلب اعتماد مشتری تأثیرگذار باشد در این صفحه قرار دهید. به‌شرط آنکه سادگی صفحه به هم نخورد و صفحه تماس با ما ماهیتش را که صرفاً ارائه راه‌های ارتباطی است از دست ندهد. می‌توانید چند نمونه از رضایت‌های مشتریان را قرار دهید. چند تصویر از فروشگاه یا شرکت یا حتی پرسنل مشغول به کار بسیار پیشنهاد می‌شود. لطفاً در استفاده از این المان‌ها زیاده‌روی نکنید تا از سادگی خارج نشود.

۴. اهمیت فرم تماس با را نادیده نگیرید

درگذشته خیلی دور تصور می‌کردم کسی دیگر از فرم تماس برای ارتباط با سایت استفاده نمی‌کند و صرفاً تزیینی است. (من رو ببخشید : )) تا اینکه در پروژه‌ای نسبتاً بزرگ دیدم چقدر مشتریان با این فرم کار می‌کنند و با سایت ارتباط می‌گیرند. حتماً در مقاله‌ای مجزا درباره اینکه چطور فرمی مؤثر و ساده بسازیم تا موجب افزایش درجه رضایت کاربران سایت شود، مقاله‌ای در وبلاگ زنکو منتشر می‌کنیم.

۵. درج شبکه های اجتماعی | مهمترین نکته در جلب اعتماد و افزایش اعتبار

این روزها نباید از اهمیت شبکه‌های اجتماعی غافل شد. شبکه‌های اجتماعی ارتباط بین شما و مخاطبین را دوستانه‌تر و عمیق‌تر می‌کند و همین موضوع می‌تواند به خریدهای بیشتر ختم شود. پس حتماً در این صفحه از تمام صفحات اجتماعی که فروشگاه شما دارد نام ببرید و دقیقاً مشخص کنید کجا و با چه نامی حساب دارید.

۶. مشخص کنید مخاطب برای چه مشکلی از چه روش های ارتباطی استفاده کند

وجود یک شماره تنها برای پیگیری محصول، یک فرم مجزا برای انتقاد و پیشنهاد، یک فرم برای استخدام، یک ایمیل مشخص برای پیشنهادهای کاری و… می‌تواند به کاربر کمک کند تا بفهمد برای رفع نیازش دقیقاً با چه روشی با شما ارتباط برقرار کند. بسیار مهم است که در استفاده کرد از این ابزار زیاده‌روی نکنید طوری که مشتری در صفحه ده‌ها شماره تماس ببند و سردرگم شود از کدام استفاده کند!

۷. شعبه ها از قلم نیوفتند!

اگر کسب‌وکار شما شعبه دارد، حتماً در این صفحه از آنها نام ببرید و اطلاعات دقیق آنجا را یادداشت کنید.

۸. ارتباط با شما یا هفت خوان رستم؟

خواهش می‌کنم تاحدامکان راه را برای مشتری آسان کنید. قرار نیست مشتری برای ارتباط با شما از هفت‌خوان رستم رد شود! بعضی از سایت‌ها اطلاعات صفحه تماس با ما را برای کاربران عادی پنهان می‌کنند تا به این بهانه کاربر را وادار به ثبت‌نام در سایت کند! یا برخی در صفحه تنها یک فرم قرار می‌دهند و ماه‌ها طول می‌کشد تا مشتری پاسخ دریافت کند. شما راه را آسان کنید خواهید دید چقدر مشتریان عاشق شما خواهند شد.

۹. از مسیریابی استفاده کنید

برای برخی از فروشگاه‌هایی که کالای فیزیکی و مغازه دارند، بهتر است در صفحه تماس با ما در کنار لوکیشن و آدرس دقیق، دکمه‌های مسیریابی نیز قرار دهند. این کار با ساده‌کردن مسیر موجب رضایت بالای مشتری خواهد شد. چون مسیر رسیدن به مغازه را برای مشتری آسان کردید، احتمال بازدید آنها بالاتر می‌رود.

۱۰. بخش سوالات متداول | از سوال های تکراری و هدر رفتن زمان جلوگیری کنید

برای برخی از فروشگاه‌هایی که کالای فیزیکی و مغازه دارند، بهتر است در صفحه تماس با ما در کنار لوکیشن و آدرس دقیق، دکمه‌های مسیریابی نیز قرار دهند. این کار با ساده‌کردن مسیر موجب رضایت بالای مشتری خواهد شد. چون مسیر رسیدن به مغازه را برای مشتری آسان کردید، احتمال بازدید آنها بالاتر می‌رود.

نتیجه گیری

در این مقاله یادگرفتیم که چطور صفحه تماس با ما حرفه‌ای داشته باشیم و چه نکاتی را رعایت کنیم تا منجر به فروش بیشتر سایتمان شود. بررسی کردیم که یک صفحه تماس با ما حرفه‌ای از چه المان‌هایی استفاده شده و یادگرفتید چطور با استفاده هوشمندانه از این المان‌ها صفحه تماس با ما هدفمند داشته باشید تا تمامی نیازهای احتمالی مشتریان را رفع کند.

بررسی رایگان صفحه تماس با ما سایت شما

هدیه تیم زنکو به شما که تا اینجای مقاله با ما همراه بودید، بررسی و مشاوره رایگان درباره طراحی صفحه تماس با ما سایت شماست. کافی است با زدن دکمه زیر اطلاعاتتان را برایمان درج کنید تا صفحه تماس با ما سایتتان را تحلیل و گزارشی برایتان ارسال کنیم.

(۵/۵ - ۴ نظر)
اشتراک در
اطلاع از
guest
جهت اطلاع رسانی پاسخ دیدگاه شما
برای پیگیری نظر و اطلاع رسانی ها

❌ لطفا قبل از ارسال پیام، قوانین را مطالعه کنید. ارسال پیام به منزله تایید قوانین است.

✔ نظرات باید بدون از توهین، بی احترامی و ناسزا باشند. در صورت مشاهده، نظر منتشر نخواهد شد و کاربر برای همیشه از سایت بلاک خواهد شد.

✔ نظرات باید کامل، شفاف و طولانی باشند. نظرات مبهم و بسیار کوتاه منتشر نمیشوند.

✔ نظرات باید بدون از تبلیغات باشند. در صورت مشاهده تبلیغات نظر منتشر نخواهد شد.

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
درخواست بررسی تحلیل رایگان